Anteeksi aivan hirmuisesti että on jälleen kestänyt tämä blogin päivittäminen :/.

Olo on vieläkin aivan kauhea mutta silti onnellinen ;). Ja juu, kyllä te taisittekin viime postauksesta arvata aivan oikein :). Eli meille on tulossa pienoinen tirriäinen syksymmällä <3.
Nyt ollaan ryminällä siirrytty keskiraskauteen, eli toivoa on että olokin jossakin vaiheessa paranisi. Onneksi aurinkoa sentään on alkanut näkymään enemmän ja enemmän, siitä jo itsestään saa aina niin paljon voimia :).

Melkein mitään en ole näinä viimeisinä kuukausina saanut aikaiseksi... mutta tässä nyt jotain näytille pantavaa kuitenkin ;)

1423809.jpg

Ensin syntyi pienoinen nuttu Alpakasta, mutta mutta... ei tuosta taida olla meijän tulokkaalle päällepantavaa, ainakaan jos tulee kokonsa puolesta siskoonsa ja veljeensä, niinpä lahjoitin sen tyttösen vauvanukelle. Tyttö ainakin oli iloinen :)

1423810.jpg

Jotain sentään on onnistunutkin, nimittäin nämä hahtuvaiset pikkuiset (mutta ei liian pikkuiset) :). Myssyyn ehkäpä vielä lisään jotain koristusta tai kuvioita. Pöksyt ovat omasta päästä sovelletut ( silmukoita 60, neulottu pyörönä pyöröpuikoilla ja lahkeet sukkapuikoilla, peppu osa helmineuletta muuten 2o, 2n joustinta).


Viherpeukaloinut olenkin sitten hiukan enemmän x).
Nyt on mullassa chiliä, paprikaa, Kreikkalaista basilikaa, laventelia, liperiä, parsaa ja tomaatteja. Vielä on paljon siemeniä odottamassa myöhäisempää kevättä :).


Ihanaa ja aurinkoista kevätpäivää kaikille!!!!