Nämä lähtivät Suonalle, joten en niitä viitsinyt tänne aikaisemmin vielä laittaa (ettei yllätys menisi myttyyn).

1172106.jpg

Tässä esittäytyy Muscus :).
Malli on vähän niinkuin Pointy Kittyllä, mutta kun mulla ei ollut inspiksen tapahtuessa printteriä käytössä piirsin kaavat vapaalla kädellä, niin ei ole ihan oikea Poitny Kitty.


*************************

Suona kerää sellaista pientä vaavien vaate/tarvike varastoa mahdollisesti joskus syntyville covenin vaaviskoille, niin minä innostuin sinne tekemään muutaman vaatteen :)

1191925.jpg

Valekietaisupaidan kaava on ottobren vauvan perusvaate kaava-arkista. Housujen kaavat olen piirtänyt jostakin vanhasta Suuri Käsityö lehdestä. Kangas on luonnonvalkoista bambujoustofroteeta ja ruskeat puuvillaresorit. Koko n. 62cm.

1191926.jpg

Ruskovillan ohjeella syntyi pikkuinen kypärämyssy. Hahtuva/huovutusvilla suomalaista lampaanvillaa. Kärpässsienen huovutin neulalla :). Pitäisikö tälle tehdä vielä tossut ja tumput?

1191932.jpg

Pikkuinen sisätäyttövaippa. Takana aukko imuille. Päälikangas talvifroteeta, sisäpuoli bambujoustofroteeta, tukikangas paksua valkaisematonta flanellia. Koko n. 60cm.

*********************

Eilen tein vähän värjäykokeiluja maaemon väreillä ;). Tänään koitan saada kokeilun valmiiksi niin ehkäpä huomenna pääsen kuvan siitä tänne laittamaan :)