Ihanaa on juhlapäivä!!! Vaan meillä se on alkanut hyvin pelottavissa merkeissä (tai no ei ehkä peloittavissa mutta kuitenkin). Nimittäin olen saanut tänään päälleni hyllyllisen lasitavaraa, vain yksi lasikippo onneksi meni vain rikki. Hetki tämän jälkeen tyttönen tulee takahuoneesta käsi täynnä keramiikka siruja ja toinen käsi veressä... Voitte kuvitella mitä kaikkea mielessäni ehti käydä seuraavan sekunnin sisällä, mutta onneksi tytöllä oli vain haava sormen päässä joka kyllä pulppusi verta aika mahtavat määrät... Nyt kaikki on kunnossa ainakin toistaiseksi.... (eihän sitä tällaisena aikana ikinä tiedä mitä on odotettavissa)


Tässä nyt kuitenkin esittelen hiukan valmistuneita käsitöitä ;)

1026780.jpg

Kuinka vaikeaa voi olla kuvata 2 vuotiasta tyttöä?
Kuvat ovat jostakin kumman syystä kaikki hiukan sottaisia ja vauhdikkaita, mutta eiköhän niistä jotakin selvää saa ;). Eli tässä tyttösen uusi kypärämyssykkä.
Lankana; Luomu merinovilla jotka jäivät raitapöksyjen jäljiltä ja puikot 4,5mm bambuiset.
Ohje; omasta muistista

1026792.jpg

Villakalsongitkin ovat olleet jo viikon valmiina, mutta tässä nyt vihdoin niistäkin kuvatus.
Lankana; Lanet ja puikot olivat 3mm bambuiset sukkapuikot
Ohje; uusimman Ullan Vilsongit, tosin muokkailin haaraa.

1026790.jpg

Tässä tytölle huovutettu laukku. Jokaisella leidillähän täytyy olla oma laukku x)
Lankana liukuvärjätty hahtuva ja malli omasta päästä.

1026793.jpg

Lisää välipalatöitä, eli töitä joita on tullut tehtyä tylsien neuleitten välissä. Tässä uusi patalappumme. Sekin on hahtuvaa ja koneessa vanutettu lopuksi.

1026784.jpg

Metsät ovat aina kauniita ja salaperäisiä paikkoja, mutta silti niin kovin turvallisuutta hehkuvia. Olisi ihanaa asua metsässä x)

Salaperäistä mutta turvallista Samhainia kaikille!!!