*muoksis* vaihdoin pohjaa ;)

1008855.jpg

Uusin huonekasvi hankinta :). Orkkideat ovat kauniita.

1008857.jpg  1008862.jpg
- vasemmalla kuva uusimman orkidean kukinnosta ja vieressä tyttösellemme ostettu nimiäis orkidea, eli tämä vaaleanpunainen yksilö on kukkinut putkeen jo 2vuotta... ja uusia oksia ja nuppuja ilmaantuu jatkuvasti x).


1008853.jpg

Vapaalankavanutin kaksi huivia.Mollemmissa käytin hahtuvaa ja punaisessa oli mukana myös mukana pieni määrä tummaa karstattua villaa.

1008852.jpg

Tässä vielä kuva lähempäätä ;). Tumman harmaa verkkohuivi jää minulle, mutta tuon punaisen ajattelin antaa äidilleni. Tuo verkkohuivi ei ole tarkoitettu kylläkään ihan tavalliseksi huiviksi vaan ihan asuste käyttöön sisätiloissa ;)

1008865.jpg

Yritä täällä sitten saada jotain tehdyksi :/... jos lapset leikkivät keskenään ja antavat äidille mahdollisuuden neuloa niin ihan takuuvarmaa on että toinen tai molemmat kissavauvat ovat sylissä... yleensä lankakerän päällä ja vielä kynsillään repivät neulosta pois käsistäni x).
Tästä huolimatta vilsongit ovat valmistuneet, niistä puuttuu vielä kuminauha jota täytyy käydä viikonloppuna metsästämässä luultavastikkin mummin kaapista ;). hih.Joten kuvia tiedossa myöhemmin, toivottavasti ensi postauksessa :).

Ja nyt toivotan kaikille pienille ja suurille, täydellisille ja epätäydellisille iloista viikon jatkoa!