Taisi Suona tarttuttaa munhun unettomuuden :/, pöh mokoma :P.

No onpahan kerrankin rauhassa aikaa kirjoitella tänne, kun muksutkin vetelevät vielä hirsiä :)... vielä kun olisi jotain kauhian tähdentävää kertomista, heh ;).

994673.jpg

994674.jpg

Tässä uusimmat satsit saippuaa. Ylinnä omalla reseptillä valmistettu kookos-tyrni saippua. Alhaalla valkoinen saippua tehty Käsin tehtyä saippuaa kirjan "hieno valkoinen pyykkisaippua" reseptillä, tosin maustoin sen ohjeesta poiketen teepuuöljyllä. Ja se toinen saippua tuossa alakuvassa on omalla reseptillä tuotettu vanilja-laventeli saippua ;).

994683.jpg  994682.jpg
994681.jpg

Hiukan olen lankojakin Cool Aidilla värjäillyt. Ylinnä turvevilla lankaa ensinnä lähtökohta ja vieressä lopputulos. Luulen että joskus kun saan tuon langan työstettyä joksikin värjään sen vielä uudelleen punaisemmaksi, nyt väri on hiukan liian platu mun makuuni.
Alakuvassa köllöttelee entinen luonnonvaalea 7veikka vyyhti. Tuo lanka on maleksinut lankakopassa niiiin kauan että ihan itkettää. Mutta nyt hällä on kauniimpi ulkomuoto ja siitä tulee varmaankin jossakin kohdin sukat ainakin toiselle muksulle... jos ei molemmille. Tuoksu on ainakin hurmaavan appelssiini x).

994676.jpg 994677.jpg
994678.jpg

Tässä kuvia jo aikaisemmin valmistuneista kynttilöistä. Osa on jo poltettu ja osa annettu pois joten tässä enää rippeet niistä.
Ensimmäisessä kuvassa hiekkaan valettu kynttilä, joka ei sitten tykännyt tulla hiekkakynttiläksi. Vieressä simpukkakynttilä ja alhaalla noidan kynttilöitä, eli sopivan vänkyröitä ja sympaattisia ;). Kynttilämassasta löytyy steariinin ja parafiinin lisäksi myös mehiläsivahaa, joten tunnelma palavassa kynttilässä on kovin pehmeä ja hyvän tuoksuinen ja valumaton... mikä sinällään on harmi kun tykkäisin valuvista kynttilöistä. Noh, aina ei voi saada kaikkea, ehkä ensikerralla syntyy valuvia yksilöitä (ilman ihanaa mehiläsivahaa).


Kovasti täällä kudon ja virkkaan Yule/joulu lahjoja, tuntuu ettei mikään valmistu ja kohta on stressi tai jokin muu... Tytölle olen juuri kutomassa villakalsonkeja ja tarkoituksena olisi saada myös tämä valmiiksi, tosin sekin tulee tytölle kun ei poika siihen enää mahdu... syyn tähän hitauteen kerron sitten kun olen saanut sen valmiiksi. Voih, ja pojallekkin tarttis tehä jottain... mistä saisi ostaa 100tuntisen vuorokauden ja vain yhden tunnin unitarpeen?