Niinpä vihdoinkin esittelen nämä muutamat neulokset jotka ovat jotenkin päässeet jopa valmistumaankin ;).

880925.jpg

-Poika sai hyvin kirjavat sukat (jotain vanhaa Nallea). Loppu kerän taidan piilottaa jonnekkin kauas ettei poika enää satu pyytämään juuri tuosta langasta mitään itselleen :/... on nimittäin liian kirjavaa mun silmilleni... Lapaset on OnLinen sukkalankaa ja ovat ihan perusvanttuut ;).

880904.jpg

- Tytölle kudoin seiskaveikan raitalangalla sukat ja alpakkalangasta kypärämyssyn jota koristaa seiskaveikkasta virkattu kukkanen :).


880905.jpg

- Tällainen lakitus

880927.jpg

- Hurjimukselle piti myös tehdä pipo ja kaulahuivikin. Molemmat syntyivät alpakka langoista, en vain juuri nyt saa päähäni yhdenkään langan merkkiä :o... kaikki olivat kuitenkin erimerkkisiä ja huivissa käytin kahta lankaa yhtäaikaa (ruskeaa ja vihreää). Tuosta pipotuksesta tuli heti pojan lemppari tuon jääkarhuheijastimen vuoksi ;).

880929.jpg

- Nimuëkin halusi kuvaan, poika vaan hiukan yllättyi yhtäkkistä hyökkäystä :).

Saisikohan sitä joskus taas tehtyä jotain luovaakin, hmm... katsotaan ;). Ai niin piti vielä sanomani että Kauniita syyskuisia päiviä! Syyskuu on niin hieno kuukausi... ei kylläkään siksi että se tarkoittaa myös minulle vanhenemista.. vaan kaikista muista syistä x).