Alunperin mun piti nyt laittaa esille kuvat valmistuneista neuleista, mutta ei kukaan ollutkaan kuvannut niitä, harmistus.... mutta on mulla jotain näytettävää silti ;).

Torstaina nimittäin postilaatikkoon oli kolahtanut kirja. Ja kirjan nimi on Juju - erilainen lastenvaatekirja. Tuosta kirjasta löytyy kauniita perusmalleja ja aivan ihania ideoita :).

Niinpä kömpisin tilpehööräkasalleni ja aloin penkoa kaikkea mitä voisin käyttää johonkin kivaan pukimeen, ja nämä siitä sitten syntyivät ;)...


736324.jpg

Tämä hamonen sai alkunsa lapsuudenkodistani lähtöisin olevalta verhokapalta...

736325.jpg

Verhokapassa oli valmiina tuollaisia nauhoja joilla kapan sai "poimutettua" ja nyt tytön hameen molemmilta sivuilta löytyy poimutusmahdollisuus. Ylemmässä kuvassa nauhat ovat auki ja tässä rusetilla :).


736327.jpg

Opiskeluaikojen kirpparilöytöverho päätyi myös hameeksi. Pitsin olen ostanut joskus esikoista odottaessa luultavamminkin Eurokankaasta.


736329.jpg

Tämän hameen surrautin veljen tytölle. Kangas on uutta verhokangasta koristenauha Muotinapin aleloorasta ja "Flower Pixie" tekstin kirjoin puuvillalangalla.

Nämä kolme hametta tein kirjan ohjeella "helppohame".



736333.jpg

Myös pojalle oli jotain saatava ja niinpä jo aiemmin täällä blogissani esittelemäni pellavat saivat uuden muodon pojan tunikana ja pussipöksyinä. Tunikaa muutin sen varran että jätin kaula-aukon nauhakujan tekemättä. Mä ihastuin ainakin itse tähän vaatepariin!


736339.jpg

Pari tuntia sitten hurautin vielä samalla tunika kaavalla pojalle pehmestä flanellista yöpaidan :).


736345.jpg

Tästä mustasta satiinista piti tulla hame äitinoidalle, mutta kun se tuolla muiden kankaiden joukossa katsoi minua niiiin anelevasti päätin tehdä siitä Linnanneidonmekon tytölle :). On se kyllä aika suloinen. Olkapäälläkin köllöttää vielä puinen tähtinappi :).


Jahas ja mitäs sitä seuraavaksi surrauttaisi :)...

Ensikerralla kuitenkin uskoisin esitteleväni valmistuneet neuleet ;).

Hyvää yötä ja Huomenta!