Niin ei me tänään minnekkään uimaan sitten mennäkkään, höh. Ulkona tuulee niin että nahka rullautuu lihojen päältä, laineet olis varmaan ihmisen korkuiset eikä sit vedestä haluis pois ollenkaan kun heti tulis kylmä :/...
Niin mä ajattelin sitten hiukan kuvata noita puutarhan asukkaita tänne blogiini ;).

657048.jpg

Äitien päivänä käytiin keräämässä muutamia tammenterhoja ja laitoin ne saman tien laakeaan purkkiin kasvamaan. Nyt purkissa päätään nostavat tällaiset suloiset tammivauvat. Niitä taitaa olla yhteensä 6kpl, ja vielä näyttäisi ainakin muutama lähtevän kasvuun :).
Mä niin tykkään tammista ja haaveilen omasta pihatammesta, kohta meillä on oma pihatammi, tosin hieman pieni mutta kyllä sekin isoksi kasvaa viimeistään sitten kun meidän lapsenlapsenlapset ovat isoja. Eli sitä odotellessä ;).

657071.jpg

Tässä minun druidien puuhoroskooppi puuni, eli pähkinäpensas. Tämä ostettiin ihan taimena ja nyt haaveilen että jonakin päivänä saatan saada siitä pähkinöitä, nam :).

657096.jpg

Kääpiö siperianmäntyjä istutettiin etupihalle keväällä yhteensä yhdeksän. Kuukaudessa taimet ovat jo kasvaneet aika mukavat 5cm.

657046.jpg

Tässä aikaisin keväällä siemenistä kasvattamani F1 kurkut, Toisissa on vielä kukkia ja toisista löytyy jo tuollaisia pieniä kurkkuja :).

657058.jpg  657060.jpg

Sateen jälkeen pellollakin alkaa tapahtumaan. Vasemmalla herneen verso ja oikealla härkäpavun verso.


657084.jpg

Tässä yksi chileistä. Vielä ei ole kukkia tullut, mutta toivottavasti kohta niitäkin alkaa ilmaantumaan.

657066.jpg

Yrttipenkistä olen satoa saanutkin jo hyvän aikaa. Tässä pillisipulin nuppuja ja takana rakuuna.

657051.jpg

Tässä yksi lempi yrteistäni ;)... eli Kamomillasaunio.

657061.jpg

Viime vuonna laitoin rohtosalkoruusun siemeniä yrttipenkille kasvamaan, mutta ei tuo ehtinyt oikein kunnolla kasvamaan niin olin aika varma että ei säily talven yli. Mutta tuolla se vaan nyt kasvaa.

657099.jpg

Nämä ovat meillä asustaneet jo muutaman vuoden mutta ne ovat niin kauniita että on pakko laittaa tänne kuva niistä. Kuvassa varjolilja, vielä nupullaan kylläkin. Tämä on sellainen laakautuman omaava yksilö, laitan vielä kuvia hänestä täydessä kukassa ;).

657078.jpg

Puutarhamme kuningas, mjau!