Nimittäin kysyä googlelta kuka Tanja on ;).

Ideana siis että laitetaan Googlen hakukenttään "nimi on" lainausmerkeissä (esim. "Anna on") ja kopioida sitten 10 ensimmäistä tulosta. Näin saa tietää jotain itsestään, jotain mitä ei todennäköisesti ole ennen tiennytkään ;).

Tässä hiukan minusta;

"Tanja on...."


Tanja on Keski-Suomesta kotoisin oleva Rikun äiti, joka tapasi Rikun isän Antin yhteisen lapinhulluuden merkeissä ja sama villitys ajoi heidät myöhemmin avioiduttuaan pyörittämään hiihtokeskusta Lapin Rakkavaaraan.

Tanja on istunut pöydän ääressä ja kertonut lapsensa oireista, mutta silti lääkäri on osoittanut sanansa minulle ja Kaukolle.

Tanja on tähän mennessä urallaan voittanut kymmenen kertaa Suomen mestaruuden eri ikäryhmissä.

Tanja on osoittanut fiksuutensa... Westin mielestä tanja on erilainen kun ei ole kasvanut Paavo-akatemiassa, niin erilainen sukkanauha-alusvaatekuvat ym. taustallaan Tanja on ERILAINEN.

Tanja on jo etukäteen hankkinut keittiöön uudet kaapin ovet ja ne asennetaan paikoilleen vasta nyt.

Tanja on viettänyt pääasiallisesti Kauhavalla, mutta 16-vuotiaaana aloittaessaan lukio-opinnot Kallion lukiossa hän muutti Helsinkiin, jossa on asunut pian neljä vuotta, lukuun ottamatta vaihto-oppilasvuotta 2000 - 2001 Meksikossa pienessä perinteisessä meksikolaiskylässä.

Tanja on käynyt Senegalissa, Gambiassa ja Kap Verdessä.

Tanja on mukana VAASAN Kuntokirin suunnittelutyöryhmässä.

Tanja on (kuten minäkin) kolmekymppinen, eli nainen parhaassa iässään. Hänellä on pitkät, alaselkään saakka ulottuvat tummat hiukset, kauniit ruskeat silmät muutenkin nätissä naamassa sekä suorastaan valloittava nauru, jota saa rivitaloasunnossamme kuulla vähän väliä.

Tanja on erittäin upea ja arvokkaassa työssä oleva aikuinen nainen, johon kyseistä teinikuuluisuutta ehkä joskus vuosien päästä mahdollisesti voitaisiin verrata!


Että tällainen minä olen x), hyvin mielenkiintoista :).