Mä tulen hiukan jälkijunassa näyttelemään valmistuneita pipotuksia :).

624217.jpg

Tässä esikoisen päässä virkattu pipotus. Lankana lahjaksi saamani Novitan bambulanka. Ja pipotus on ollut nyt sitten käytössä jo reilun kuukauden.

624201.jpg

Tässä noin kaksi  kuukautta sitten valmistunut alpakasta virkattu myssy tyttöselle :). Hiukan on ehkä kuuma helteillä joten tulee käyttöön varmasti vasta syksyllä ;).

624199.jpg

Lankana siis Atacama Alpakka (100% alpakkaa) ja mallina garnstudion virkattu myssy :). Vielä olisi kiva tehdä tuohon samaan sarjaan kuuluva takki ja mekko, mutta saa nähdä syntyykö sellaiset joskus :)

    624189.jpg  624190.jpg

Ja tässä vielä tänään valmistunut ribbipipo. Tämän hatun piti tulla pojalle mutta olinkin hiukan liian hätäinen päättelyissä että hattu olikin liian lyhyt. Onneksi sopisi hyvin tytölle :). Ja lankana tässäkin lahjus Novita bambulanka.

624195.jpg

Ja tässä pika kolmiohuivi, jälleen tyttöselle. Lankana Anchor Bamboolo (70% bambua, 30% puuvillaa). Tämä siis tulee myös pään suojaksi ;).

624186.jpg

Tänään postilaatikossa lymyili nämä lankavyyhdit :). Ne ovat aivan ihanat luomumerinot jotka ennakkotilasin Titityystä :). Vielä en tiedä mitä näistä tulee, ehkä mä laitan ne kirjahyllylle koristukseski :D.


624202.jpg
( kuvassa omppupuun kukkia ;) )
Ulkona on tullut paljon aikaa vietettyä ja pihalle on ilmestynyt tämän kevään aikana yhdeksän kääpiövuorimäntyä, yksi pähkinäpensas, vaahtera, metsäruusuja ja juhannusruusu niin ja tietenkin yrttejä ;). Vielä haaveilen tammesta ja surukuusesta ja ja ja .... Kuvia laitan näytille kunhan on jotain kunnollista kuvaa laittaa näytille ;). Tällä viikolla pitäisi tomaatit laittaa ulos ja kesäkurpitsat ja jättikurpitsat, vesimeloonit, kurkut, maissit sekä siemeniä käydä kylvämässä :).



Tässä vielä arvonta ylläri joka siis lähti Tuuliaalle. Toivottavasti on tänään perillä :). Laitoin pakettiin kaikkea askarteluun liittyvää.

624196.jpg

Sny2007 kierroskin on loppusuoralla, eilen lähti viimeinen paketti omalle ystäväiselleni kera paljastautumisen :).