Niin sitä oli lunta taas aamulla pihalla, nyt on jo onneksi kuitenkin kadonneet. Missä on aurinko, voih :/.

Kesä mulla nyt säästä huolimatta pyörii päässä ja pari päivää sitten tein ihan hetken mielijohteesta tyttöselle pari kesähamosta :).

530480.jpg

Viime kesänähän tein tytölle anopin mansikka-verhoista mekkosen, ja sitä kangastahan jäi vielä. Niin loput tai melkeen loput kankaista päätyivät tähän hamoseen :). Sisähameen kangaskin tuli verhoista, nimittäin esikoiselle tekemistäni kehdonverhoista (kehtoahan meillä ei kuitenkaan koskaan käytetty ;)).

530481.jpg

 Malli on oma luomukseni ja minusta näyttää tosi kivalta. Ainut harmittava juttu on vaan se että multa löytys enää vaan 5cm ja 0,5cm levyistä kumpparia eikä kaipaamaani 2,5-3cm levysitä kuminauhaa. No mutta ihan kiva tuo on vähän leveälläkin kumpparilla :).


530478.jpg

Toinen valmistunut hellemekko syntyi mummin kaapin kätköksistä löytyneestä kangaspalasta. Ohje mekkoon löytyy Ottobren 2/2005 lehdestä. Älyttömän helppo pika mekko ja sopii hyvin ainakin arkikäyttöön :)

530482.jpg


Tarkoitus oli tänään ottaa kuvat tuotoksista tytön päällä mutta niinkus näkyy, ei tyttö ollut oikein samaa mieltä kanssani :).