Niin se Salainen askarteluystävä loppui.
Itse olin Zanapen say, ja hänen blogistaan löytyykin kaikki lähettämäni yllärit ;).
Ylläreiden suunnittelu ja kokoaminen oli hauskaa ja varmasti tulisi tylsiä hetkiä jos say2 ei olisi heti alkanut perään :).

Itse olen aivan kevät töpinöissä, harmittavaista vaan että maa on viellä paikottain jäässä, ei pääse vielä lapiota upottamaan multaan... tai no meillä sen tilalla on savea (ainakin vielä) :/. Kylvökset ovat kovaa vauhtia kasvamassa ja osa siemenistä odottaa vielä loppukuuta :).
Biodynaamisia preparaatteja tuli viime viikon lopulla, tänään olisi tarkoitus laittaa kompostipreparaatit komposteihin :).
Viikonloppuna istutin ruukkuun myös aivan ihanan mustan kallan mukulan x), sen kasvamista en jaksaisi odotella, mä tahdon hienon kukkasen just nyt :).

Hiukan olen neulonut ja virkannutkin, saas nähdä tuleeko joskus jotain valmistakin :/. Onneksi jotain täällä edes kasvaa, nimittäin lapset ja taimet ;).

488976.jpg

Tässä pieni kaistale taimista, tässä nuo viikonloppuna koulitut vauvataimet (edessä basilikaa, taaempana puolanminttua ja chiliä).

Niin ja kevään kunniaksi vaihdoin blogipohjan, kiitokset Tiialle hienosta pohjasta :).


Ja vielä lopuksi ilmoitan vaan että pienoinen arvonta käynnistyy juuri nyt täällä blogissani kaikkien ja kaiken kunniaksi ja arvonta suoritetaan huhtikuun viimeisenä päivänä ;). Eli kaikki mukaan halajavat ilmoittautukoon kommenttikenttään jonkin näköisen yhteystiedon kera (blogi osoite, sähköpostiosoite tms.) ;)!!!