Näin ne neljä kuukautta menivät kuin varkain, ja viimeinen paketti kotiutui tänään omalle ystävälleni :). Hänen nimensä on Marja ja hänen bloginsa löytyy täältä.

Tässä vielä pieni muistelo menneiltä kuukausilta.

Elokuussa ensimmäiseksi lähetin Ystävälleni sähköisen kortin. Myöhemmin elokuussa lähetin Marjalle vielä kiekollisen vihreää meleerattua hahtuvaa, josta kätevä käsinen ystäväni tekikin pian laukun :).

Syyskuun paketissa oli kerällinen Opalin sukkalankaa (kameliont värityksellä), 2½ bambuiset sukkapuikot, levyllinen Reilun kaupan Nirvana tryffelitäytesuklaata, Luomu raaka-aineista valmistettu Villiruusu-sheasaippua itse neulotussa puuvillapussukassa sekä tekemäni villakämmekkäät :).

Lokakuussa lähetin Marjalle pimeisiin ilmoihin tarpeellisen heijastimen kera kortin ja Geiha-suklaapatukan :).

Lokakuun lopuilla Marja perheineen muutti uuteen kotiin, ja marraskuun alussa pienoinen uuden kodin onnittelu paketti oli löytänyt tiensä perille. Nimittäin pieni määrä merinovillaa, huovutusneula, neulanpidike sekä kortitus ja omatekoista yrttijalkakylpyseosta :).

Viimeinen paketti saapui Marjalle vihdoin tänään, ja se sisälsi; 3 kiekkoa hahtuvaa (punamulta, meri ja kinuski), OneSkein kirjan joka sisältää ainakin omasta mielestäni varsin mielenkiintoisia neule ja virkkaustöitä (tämä on minunkin ihan pakko saada), rasiallisen suklaasydämiä, joulukorttin, paljastus kirjeen sekä viimeiseksi vielä postin kassalla joukkoon hyppäsivät tuoksukynttilät ja nalleyllätyssuklaat Marjan lapsosille :).

Pakettien suunnittelu ja kokoaminen olivat hauksaa puuhastelua, ja tällaiseen vaihtoon haluan ehdottomasti osallistua uudelleenkin kun ja jos joku tällaisen uudestaan järjestää :).

Kristelille, vaihdon toteuttajalle suurkiitos myös minulta! Postillinen kiitos tavoittanee hänet varmaankin ensiviikolla ;).