Huh, viikot menevät ihan liian hurjaa vauhtia :/.
 Nyt olen kuitenkin viimein saanut kaikki toisille menevät Juolu/Yulelahjat valmiiksi, jippii!
 
Joo o, mistäs sitä alottaisi. No kerrotaan ensiksi surulliset asiat :(.

Nimittäin minun ensimmäinen lemmikki-kissani Lumikki jouduttiin nukuttamaan ikiuneen maanantaina :(. Lumikki oli 13,5 vuotias ja sain hänet kun olin 10 vuotias. Viimeiset 6 vuotta Lumikki asui äitini luona.

304073.jpg

Tässä Lumikki siskonsa Empun kanssa (Emppu muutti aikoinaan siskoni luokse, mutta sieltä sitten allergian vuoksi siirtyi toiseen perheeseen) minun sylissäni vuonna 1993.

304076.jpg

Tässä Lumikki jo hiukan vanhempana. Tällainen sulokkuus hän oli :).

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Sitten jos esittelisin valmistuneet työt :).

304053.jpg

Tässä uusia valmistuneita savitöitä. Keskellä oleva pyöreä kyltti menee ulko-oveen. Se on siis tervetuloa kyltti ;).

304054.jpg

Ja tässä ensimmäiset dreijatut savikipot, jotka onnistuivat aika kivasti. Ehkä siis ensi Yulena sukulaiset ja ystävät saavat savisia lahjoja ;).


304056.jpg

Ja tässä virkattu pipotus, joka meni veljeni vaimokkeelle synttärilahjaksi.

Ohje: Debbie Stollerin Koukussa kirjasta "Anarkiapipo"
Lankana: Dalegarn (musta) ja Maija (violetit)

304059.jpg  304062.jpg

Tein pipoon myös hakaneulakukkasen jos lahjan saajalle tulee kukkaisneito olotila :). Kukkasen keskelle ompelin mustia paljetteja.


Ja tässä veljeni tytölle tekemäni joululahjat:

304065.jpg

Elikkä villainen hilkka, lapaset, säärystimet ja kauluri. Alla näkyy myös aikaisemmin esittelemäni punainen verkkobontso.
Ohjetta näihin ei löydy, kun olen ne omasta päästä neulonut, mutta lankoina on kaikissa (paitti bontsossa) 7-veljestä.


304066.jpg

Isäni saa tällaisen lahjuksen :). Elikkä siis Kanervajuomaa neulotussa pussukassa. Lankana on pellava-villa Linus lankaa, jonka ostin hetkittäin Vikkeltä. No saa hän vähän muutakin (tervashamppoota ja luomunamuja peltirasiassa).
Malli on oma; muuten sileää pyöröneuletta, mutta eteen tulee 20silmän "aranneuletta", pohja on virkattu, samoin kiristysnyörit joiden päissä keikkuu muovihelmet.


304064.jpg

Ja tässä vielä riimupussukka, joka kätkee sisälleen Yulelahjan, jota en ihan vielä uskalla paljastaa kun en tiedä käykö lahjan saaja täällä kurkkimassa ;).
Pussukka on violettia puuvillavelouria ja päälle olen kimalleliimalla piirtänyt riimuja.


304063.jpg

Tämä ei nyt sitten ole lahja, mutta itsetehty kuitenkin :). Nimittäin halkkiopöksyt meijän pikkuiselle tyttöselle :). Jossakin vaiheesa ajatteli pistää kaavan ja ohjeen halkkiopöksyistä tänne blogiini, joskos niistä olisi jollekkin jotain apua. Oikeastaan molemmat löytyvät jo, mutta haluan hiukan vielä muokata ohjetta :)


*******************************************

304055.jpg

Viikko sitten postilaatikosta löytyi tällaisia juttuja. Aikaiksemminkin jo mainitsemani Linus langat Vikken* blogista, pari "suojele imetystä" pinssiä Imetys.fi:stä ja Juskalta Jouluyllätyspaketti :). Ja tätä pakettia en ole sitten avannut, vaan se odottaa tuolla eräällä hyllyllä kiltisti oikeaa aikaa :). Kiitokset!