Arpajaiset ja sen myötä arvailut on loppu :).

Aika moni osallistujista arvasi aivan oikein :), mutta nyt jäämme odottamaan pesukoneen pysähtymistä että saadaan valmis tekele näytille ;)...

254132.jpg

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


253195.jpg

Jos joku on joskus epäillyt että kottikärryistä ei ole mitään apua neulojalle, niin tulipahan todistettua että väärässä ovat epäilijät ;).
Varsin hyvin nuo meidän kottikärryt toimivat vyyhdin keräämis apurina näin marraskuisena pakkaspäivänä :).

253196.jpg

Lanka on turvevillaa (50% turvekuitua, 50%lampaan villaa) ja sitä ostin Nice Factorilta. Turpeesta on kokemusta sen verran että se toimi todella hyvin vaipassa, siis imukerroksena. Imi todella paljon pissaa ja maitokakat pysyivät hyvin turpeen karvoissa... pistää miettimään mitenkä tämä lanka toimisi lisäimuna??? Tytölle tarvitsisi ainakin tehdä sukat ja lapaset... kun kaikki ovat käyneet yhtäkkiä pieniksi :/.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Samhain kurpitsan tarina jatkuu...

253197.jpg

...nimittäin nyt tuo kurpitsa näyttää tältä :D. Pakkaspäivien välissä oli yksi suojasääpäivä ja se sai kurpitsan vähän lössähtämään. Hauskalta se siltikin näyttää ja nököttää vieläkin pihassa (nyt kylläkin taas ihan umpijäässä)... Seuraavaksi näyttelenkin blogissani varmaan kurpitsamössön kuvaa ;).

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

253194.jpg

Tämän kuvan otin eilen illalla. Kuu on minusta hyvin mielenkiintoinen ja kiehtova ja kaunis ja salaperäinen ja no kyllä te tiedätte :). Siksi siis kuva tuosta kiiluvasta silmästä taivaaltamme :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ja nyt hyvät naiset ja naiset ja mahtaako täällä käydä herroja hmm... no avopuolisoni täällä käy ainakin silloin tällöin kurkkimassa ;).
Eli hyvät naiset ja herrat pesukoneemme on juuri pysähtynyt, arpajais-tyttömme juuri arponut ja minä juuri kuvannut valmistuneen työn.

Arpajaiset suoritettiin tällä kertaa heittämällä osallistujien nimet lattialle (siis olivat paperilla) ja syömällä voittaja (no ehtisin minä se voittajan lapun pelastamaan tytön suusta että näin kenen nimi siinä lapussa on).

Tässä arpajais-tyttömme:
254135.jpg


Ja tässä valmistunut työ:

254130.jpg

Eli Salaisen neuleystäväni lähettämästä hahtuvasta syntyi tällaiset kippurakärkiset tossut :). Ja ohje löytyy Ziinan neuleet - blogista. On muuten aika veikeät tossukat, että kiitoksia vaan Ziinalle mahtavasta ohjeesta :).

Ja nyt kerron kenen nimi paljastui limaisesta arpajaislapusta ;)... Hiiruska oli päässyt arpajais-tytön suukkiin :) Onnea!