...nimittäin sain joitakin sellaisia valmiiksi joiden ei pitänyt ikinä valmistua ;)...


Tämä puu ei kylläkään ole minun käsialaani, eikä sen synty ja kasvu ole ollut mitenkään minuun liitoksissa. Eikä kyllä tuo talitiainenkaan ole minusta mitään vaikuitteita saanut ;).

248851.jpg

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

248835.jpg

Nämä pöksyt ovat pikku tytöllemme, ja ovat odotelleet valmistumista yli vuoden...

248842.jpg

Nämä luomupuuvillaiset housut olivat alunperin pojalle, mutta nekin ovat odottaneet valmistumistaan niin ikään yli vuoden. Joten pääsevät tytön käyttöön.

248832.jpg

Nämä paidat (valkoinen on luomupuuvillaa ja värikäs Herra Paddington trikoota) ovat myöskin hävenneet kaapissa yli vuoden, mutta onneksi olen viisaana leikannut ne niin isoista kaavoista että mahtuvat vielä hyvin pojalle :).

248833.jpg

Nämä merinovilla ribistä valmistetut housutkin pääsivät tänään valmiiden joukkoon, ja siis menevät tuolle 3v. pojalle.

248822.jpg

Tämä kypärämyssy valmistui merinovilla ribistä, josta alun alkaen oli tulossa pojalle paita. Kaava on ottobreen lisäkaava-arkista ja kokona 86cm ja haaveena oli saada kypärämyssy edes tytöllemme (kun kangasta ei tosiaan ollut kuin tuohon yhteen myssyyn). Mutta kuinkas kävikään, tuo ribbi onkin niin joustavaa että myssy onkin parempi pojan päähän :).


248830.jpg

Tästä piti tulla tytölle kesäksi unipussi, mutta siitä tulikin tytölle erittäinpitkä yöpyjama jota tyttö tulee käyttämään varmaan joskus lämpimämmillä säillä... ensi kesänä siis. Mutta tulipahan ainakin valmiiksi ;/.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Eilen sain päähäni että voisin vaikka väkertää vaihteeksi vaipan ja tässä näette tuloksen...

248811.jpg248816.jpg


Mallia otin hiukan Ipanoitten fleece/velour täyttövaipasta, mutta tähän vaippaan pistin tarrat sivuille ja tämä vaippa ei omaa kosteudensuojaa vaan tarvitsee päällensä villapöksyt tai muut kuoret.
Päälikankaana on oliivi puuvillavelour, jonka alla hamppupuuvillafleeeceä ja ihoa vasten tuleva kangas on bambujoustofroteeta. Tarrat Applixia ja kiristyksessä framilonin joustonauhaa.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Sitten saavumme osioon "vielä keskeneräiset" ;)...

248824.jpg

Tässä on tulossa pojalle villajakku, Suuri Käsityö lehden (huhtikuu 2006) ohjeen mukaan, ja lankana merinovillainen Ecco.
********************                  ********************

Ja tähän seuraavaan keskeneräiseen neulomus työhön liittyy mahdollisuus voittaa jotakin mukavaa pientä  käsitöihin liittyvää ;)

Jotenka he jotka arvaavat oikein ja laittavat arvauksensa tuonne kommentteihin osallistuvat arpajaisiin jotka pidän yli 4700 blogivierailun kunniaksi...

Eli mikä tästä/näistä tulee?

248828.jpg

Sen verran kerrottakoon että malli ei ole omani, lankana toimii salaisen neuleystäväni lahjoittama hahtuva jota oli 100g ja puikkojen koko on 6.

Arvontaan voi osallistua niin kauan kunnes olen työn saanut valmiiksi ja julkaissut sen täällä blogissani :).

Hyvää arvailua ;)!

*muoks* No niin, Arvailuja onkin jo tullut. Mutta jos nyt hiukan vielä helpottaisin arvaamista :).

Elikkä tuo yllä oleva työ tulee minun käyttöön, eli ei ole lapsille. Ja lisäksi voisin ehkä paljastaa että se huovutetaan ennen kuin on valmis ;)