...niin sitten mikään! Pöh, sanon minä!
Yule/Joulustressi on jo pahasti päässyt valtaamaan tämän äidin mieltä :(. Lapasia on tekeilla kahdet ja niiden PITÄÄ valmistua pian, monia muitakin keskeneräisiä pitäisi saada valmiiksi, mutta kun ei niin ei.

Hajamielisyyksissäni olen unohtunut kuvata ensimmäiset savityöni, jotka sain poltosta pois varmaankin 3 viikkoa sitten :).

 276756.jpg  276758.jpg

Ei mitään ihmeellisen kaunokaisia, mutta hyvin ne kelpasivat lapsille ;). Ja kestävät tiskokonepesuakin :).

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^


Hiiruskakin ilmoitteli jo muutamia päiviä sitten että oli saanut paketin, joka siis sisälsi blogini arpajaisyllärin :). Pakettiin kokosin pari kerää seiskaveikkaa ja karkkia ja ruusukortin.

276755.jpg


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

No, olen minä jotain saanut tehtyäkin, mutta en kyllä neuletyötä :/. Nimittäin tällaiset korutukset, jotka menevät lahjaksi :).

Sormuksen valmistin Sterlinghopealangasta (pehmeä) ja siihen pujottelinsterlinghopeiset helmet ja karneoli-helmen.
Lohikäärmeriipus on tehty yksinkertaisesti pujottamalla keraamiseen helmi lohikäärmeeseen hopeoitu silmukkapiikki ja liittämällä se oliivinvihreään puuvillanyöriin.Materiaalit hankkisin Villihelmestä.

Näitä oli aika hauska näperrellä, vielä kun hankkisi pihdit ja PALJON erinlaisia luonnonkivihelmiä yms. niin sitten olisi varmasti vielä hauskempaa :D.


276753.jpg 276764.jpg

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^


Ja jotta tämäkään postaus ei jäisi vaille omaa hahtuvaansa, esittelen teille uuden perheen jäsenemme. Nimittäin mustikkamaito nimisen hahtuvakiekon. Tämä oli ihan pakko adoptoida meille, kun se oli niin kovin oudon värinen että ei siitä tiiä mitä jännää siitä vielä kehkeytyy ;).

276767.jpg

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Nyt odotan myös malttamattomana että mies tulee kotiin, kun sain tänään postista ilmoituksen että minulle olisi jokin lahjapaketti saapunut :). Arvatenkin Salaiselta Neuleystävältäni. Mutta nyt jännättää ehtiikö mies postiin ennen kuin posti sulkeutuu, mahdankohan minä malttaa odottaa huomiseen jos posti onkin jo kiinni :O!! Jahas, pitäiskös käydä hakemassa sorkkarauta varmuudeksi esille ;).

Oma ystävänikin tulee saamaan viimeisen paketin lähi päivinä. Tänään sain viimeiset osaset pakettiin liitetyksi joten ylläripaketti lähtee ystävälleni huomenna, kera paljastuksen! Oi kuinka jännää :D!!!

Ja nyt hyvät lukijat, sukellan keskeneräisten töiden viidakkoon, ja luultavastikkin eksyn sinne :/.