Viikko sitten ostin ihanaa Sublime lankaa (75% erittäin hienoa merinovillaa, 20% silkkiä, 5% kashmiria). Värivalikoima oli aika suppea niin otin sitten vaaleanpunaista ja yhden beigeharmaan, näistä tulee jotain ihanaa tytölle :). Netistä hankkisin hiukan hahtuvaa lisää, värinä tällä kertaa "Etelän aurinko", ja Eccon "suklaista" ihanan pehmeää 100% merinovillalankaa ja tästä suunnittelin tekeväni jotakin pojalle. Postiin kolahti myös Debbie Stollerin Koukussa kirja, joka on muuten täynnä innostavia virkkausjuttuja. Tuo kirja oli muutenkin ihan pakko hankkia kun aikaismmin ilmestynyt neulontaa käsittelevä kirjakin oli täynnä hyviä ideoita ;).

236025.jpg

Virkkaus ei todellakaan ole koskaan kauheasti houkutellut, kun en oikein ole sitä hoksannut. Koulussa virkkaustöistäni tuli aina ihan ihmeen muotoisia ja opettajatkaan eivät ymmärtäneet miten olen työn saanut sellaiseksi kuin se oli tullut ;/. Reilu vuosi sitten tartuin kuitenkin koukkuun ja sain opetelluksi edes isoäidinneliön (monen, siis todella monen, koetilkun jälkeen). Siitä tuli tällainen vauvanpeitto kakkoselle:

236027.jpg

Nyt olen vuoden ajan yrittänyt kovasti päästä virkkaukseen kiinni ja haarukkapitsi onnistuukin ihan mukavasti, ja muutamat kukkasetkin olen saanut tehdyksi :). Nyt minulta sitten löytyy kaksi virkkauskirjaa, niin eiköhän niistä jo saa mukavasti puhtia virkkauksen opetteluun ja siitä innostumiseen :).


Ja olenhan minä jotain saanut virkatuksikin :). Nämä verkkobontsot menevät sukulaistytöille Yulelahjoiksi. Vaaleanpuna kirjava menee 4 vuotiaalle tytölle ja punainen 2 vuotiaalle tytölle. Nämä valmistruivat ihan äly nopsaan joten tällaisia valmistuu varmasti vielä jatkossakin, ainakin meijän omalle tyttöselle :)... Niin ja mallihan on Novitan vuoden takaisesta joululehdestä ja lankana Novitan Teddy ;).

236028.jpg

Tässähän ei ollut vielä kaikki, minähän vasta pääsin vauhtiin ;).
Tänään postista oli tullut paketti Vihreästä Vyyhdistä. Olin nimittäin tilannut 4mm fleksipuikot, 3,5mm eebenpuiset puikot ja 8mm ja 12mm koivupuiset puikot.
Kaiken muun kivan lisäksi laatikosta löytyi myös Askartelulehti, jota olinkin jo ehtinyt odottamaan :).

236030.jpg


Että tällaista materialismia tällä kertaa :)