Nimittäin vaihtovaippa :).
Hanna oli tehnyt todella piristävän vaippuli setin meijän keijukaiselle :). Ja istuukin hyvin :).
Ja tässä pikkuisen kuvia joka kulmasta (niin ja näiden kuvauksien aikana tuli vaippa jo todelliseen käyttöön ;)).
Sisävaippan Hanna oli valmistanut puuvillavelourista, hampusta ja bambusta. Edessä on "tasku" ja sisälle oli ommeltu imulärpäke samaan tyyliin kuin Tirsokkaissakin on.. Villikset Hanna oli neulonut/kutonut hahtuvasta ja neulahuovuttanut kuviot :)

177988.jpg

EDESTÄ...

177983.jpg

Tältä näyttää sisävaippuli päällä...

177982.jpg

Ja pepussa komeilee syrän :)...

177986.jpg177985.jpg

Ja villapöksylit näyttävät tältä...

177990.jpg

TAKAATA.

*******************************************************************************
Ja sitten vaipoista sieniin, tai oikeastaan mikrobirypäkseen ;). Sain nimittäin viikko sitten postista Volgansienen vauvoja. Kiitoksia Monalle!
Nyt jännitän mitenkä liemi onnistuu... pitäisi olla valmista ihan näinä päivinä!


177991.jpg

Ehkä hiukan huono kuva (ja ehkä parempikin niin ;)), mutta siellä ne pohjalla makailevat :).


******************************************************************************


Tänään käytiin ensimmäistä kertaa MLL:n perhekahvilassa ja nyt on jalat ihan rakkuloilla ja väsyt. Matkaa meiltä sinne on reilyt 7km (eli ei mitenkään kaamean pitkä matka), mutta kun ei ole pitkään aikaan kävellyt kunnolla niin se sitten tuntuu. Ja kyllä  siinä reissussa vähän meni aikaakin, sinne päin 1,5 tuntia ja takaisin päin 2 tuntia. Takaisin tullessa alkoi satamaan ja eihän mulla mitään sadevaatteita ole ainoostaan tippakeppi ja eihän sellasen pitämisestä tuu mitään kun pitää tollaista lehmien polkemaa tietä pitkin työntää vaunuja joissa myös esikoispoikakin seisos sisarlaudallaan, onneksi sade muuttus jossain vaiheessa tihkuksi niin en ollut ihan uitettu kun päästiin kotiin. Mutta joo, perhekahvilassa oli ihan mukavaa, lapsienkin mielestä :).


Voih... Milloinkohan saan huivivaihtohuivini :(, kun aika on mennyt umpeen jo... Ehkä se sieltä sitten kohta saapuu... toivottavasti!