Vieläkään en ole saanut aikaiseksi herätä tarpeeksi aikaisin aamulla jotta oisin päässyt keräämään siankärsämöitä, nokkosia, vadelmanlehtiä yms.. Mutta odotan toiveikkaana ensi viikkoa jolloin avopuolison loma alkaa, joskos vaikka sitten onnistuisi :).

Huivivaihto 2006 alkoi ja nyt olen muutamia päiviä miettinyt minkälaisen huivin tekisin. Kriteerit ovat; kaulahuivi koko, väritykseltään pinkki, vaaleanpunainen, oranssi, turkoosi tai lila ja tyyli saa olla romanttinen, karu, hilpeä. Eli siis aika hyvin saa tehdä mitä mielii, mutta sekös tekeekin koko hommasta kinkkisen ;). Muutamia pitsi-/pinta-/kuvioneuleita olen harjoitellut sekä puikkovirkkausta, mutta vielä en tiedä millä tekniikalla huivin väkertäisin, mutta onneksi tässä on vielä paaaaljon aikaa :).


117664.jpg

Perulainen puikkovirkkaus oli mulle ihan uusi tuttavuus mutta sen tekeminen oli varsin mielenkiintoista. Työhön olisi tarvittu 35mm jättipuikko mutta eihän mulla sellaista ole, enkä ole kyllä ikinä moista nähnytkään. Niinpä puikoksi joutuivat vähän erikoisemmat esineet, kuten puinen piirakkakaulin, esikoisen puuvasara ja leikki tukki :).

117667.jpg


Eilen sain myös postista paketin :). Nimittäin kirjan jossa kerrotaan kuinka säilytään säteilevänä, terveenä ja raikkaana tyttärestä isoäitiin ;). Aivan ihana kirja!

117663.jpg