Pikainen päivitys vaan että jotakin on tullut valmiiksi ;).


Nimittäin masukille syntyi kolme nb-kokoista pul-kuorta

1893552.jpg

Omenanvihreä br-pulista ja ruskea velourpäällysteisestä pulista tehdyt kuoret on Mummun nöttösellä tehty. Pallokuvioinen kuori on tehty Mummun nalle kaavalla.
Minusta eivät ole kauhian pienet, noin niinkus nb-kooksi, voi olla että laitoin liikaa saumavaroja (tai pitiköhän kaavoihin edes niitä lisätä). Mutta eipäs tuo mitään kun eipä tuolla minun masussani taida tälläkään kertaa mitään ihan pientä vauvaa syntyä.



1893555.jpg

Itselleni tein kasan liivinsuojia (15kpl) ja muutaman jälkivuotositeen... täytyy vielä katsahtaa löytyykö vanhat jälkivuotositeet vai pitääkö näitä tehdä lisää :/.



1893556.jpg

Hoitoalusta (johon piti tulla kyllä kanttaus, mutta se sitten meni noihin kuoriin x) ). Päällinen flanellia ja alaosa pallotrikoopäällysteistä br-pullia. (Hoitoalustan alla on muuten meidän ihan ensimmäinen hoitotaso ;)... saa nähdä osaako sellaista edes käyttää)


1893558.jpg

Sitten surrautin viisi avovaippaa (anteeksi todella huono kuva, mietin tässä olenkohan nauttinut jotain vahvempaa kun kuva on NOIN huonosti tähdätty :S). Näissä kaikissa paitsi yhdessä x) on "tasku", siis yksi reunoista on auki, jonne voi laittaa lisää imua (esim. harso). Avovaipan idea on siis se että vauva voi nukkua sen päällä ilman vaippaa, jos pisut tulevat niin vaipan saa nopeasti vaihdettua kuivaan myös yöllä.
Tarkoituksena on siis jälleen tämän kolmosen kanssa pyrkiä vaipattomuuteen (tai ainakin osittaisvaipattomuuteen) ;).
Avovaippojen alapuoli on pulliaja sisäpinta flanellia, collegea, velouria ja vaippojen koko on n. 50cm * 50cm.


1893561.jpg

Tässä pieni kasa joustofroteeharsoja, koko n. 60cm*60cm. Materiaalina bambujoustofrotee ja luomu puuvillajoustofrotee. Päälimmäisenä bambusinglestä ommeltu taittoimu (3 kerrosta bambua ja koko noin 40cm*35cm).



1893557.jpg

Ja vielä pari paitaa joiden koko on n.70cm.

Valkoinen kietaisupaita on luomu interlockia ja kuviollinen valekietaisupaita on trikoota. Tuon kietaisupaidan kaavaa en muista kun olen sen joskus jostakin kopsannut mutten ole merkinnyt että mistä, mutta valekietaisupaidan kaava löytyy Ottobren lisäkaava-arkista.




Olen tässä osallistunut muutamiin lorukorttivaihtoihin ja myös lorupussivaihtoon eräällä foorumilla.

Tässä nyt kuva pussista jonka tein vaihtoon;

1840298.jpg

Pussi on pellavaa ja kettu velouria. Tein pussin mukaan myös kettukortin.




Nyt pitää vielä saada valmiiksi vauvan neulehaalari, niin sitten on melkein kaikki valmiina pikkuista varten <3.


Tuoksuvaa syysiltaa kaikille!!!