Suunnilleen kaksi viikkoa sitten tilasin erään kirjakerhon kautta yllätys, yllätys, kirjoja ;). Perjantaina hain ne postista ja olen siitä asti niitä selaillut lumoutuneena :). Kyseessä siis tällaiset kirjat:

343507.jpg

Varsinkin tuo Iloinen askartelu ja puuhakirja on mielenkiintoinen, vaikka varmaan onkin suunniteltu lähinnä lapsille ;). Lasten leikkihuoneeseen siitä löytyy valtaisan monta ideaa joita ei itselleni ole tullut mieleenkään ja muita leikkiin sopivia juttuja :). Löytyy tuosta Maija Paavilaisen; Askartele kaunista kotiin luonnonmateriaaleista kirjasestakin kivoja ideoita, kuten vinkki hiekkakynttilöiden tekoon (ja tätä kokeilen varmasti kunhan saan vaan kynttiläaineksia). Vivienne Boultonin; Nukkekotikirja olikin jo vanha tuttavuus, sen kun olen monasti lainannut kirjastosta. Se on täynnä aivan mahdottoman ihania juttuja nukkekotiin, itseltäni vaan puuttuu vielä nukkekoti mihin tehdä kaikkea kivaa :(. Pitäisikö aloittaa ensinnä tavallisella nukkekodilla ja sisustaa se leikkeihin sopivaksi, siis tytölleni. Ja sitten kun olen ensinnä hiukan harjoitellut voisin tehdä kunnon kauhukartanon x).
Fiona McTaguen; Neulo itse pehmeät lelut on myöskin kivan oloinen kirja, nyt vaan ei neulominen kauhiasti innosta... varsinkin kun pitäisi tehdä yksi "tilaustyö" äidilleni :/... mutta kyllä se tästä ja tuosta kirjasta tulen toteuttamaan ainakin tyttönuken ja apinan taikka seepran :).

343508.jpg343509.jpg

Eilen kun tyttönen veteli päiväunia askartelimme pojan kanssa vähän merirosvo juttuja. Ohjeet löytyivät tuosta Iloinen askartelu ja puuhakirjasta. Poika sai sanomalehdestä taitellun merirosvolakin ja silmälapun, hatusta olisi tullut kyllä hienompi jos olisi ollut mustaa paperia, mutta kun sitä ei ollut niin sanomalehti sai kelvata. Ja nyt ei niin kauhiasti haittaa jos hattu menee rikki kun sanomalehtipaperia luulisi jostain aina löytyvän.
Kunnon merirosvolaivaltahan löytyy myös laivarotta ja sillehän oli pakko tehdä myös hiukan syötävää ;). Laiva vielä kyllä puuttuu, mutta eipä se taida kauhiasti haitata... kaarnalaivan ohje löytyisi kyllä tuosta toisesta askartelukirjasta, vaikka se voi kyllä olla hiukan liian pieni meijän pojalle ;).


Muutakin on tässä tullut askarreltua mutta niitä en voikkaan ihan vielä paljastaa, joten eipä mulla sitten ollutkaan muuta kuin että täällä on LUNTA!!! :)

Ai niin, unohdin aivan, heh. Adoptoisin myös tänne blogiini hämähäkin kaikkien vierailijoideni iloksi, kjäh xD.