Tänään tuli postista lappu että jotakin siellä odottelee hakiaansa, nimittäin Salainen Neuleystäväni oli minulle lähettänyt ihanan paketin :).
Katsokaa itse;

201800.jpg

Paketista löytyi virkkauskirja, ristipistokirja, hahtuvaa (mikä on muuten todella kauniin väristä... mutta kuva vääristää hiukan, luonnossa on kauniimpi), suklaapatukka ja kirje :).

Kyllä minun nyt täytyy ottaa vaan koukku "kauniiseen" käteeni ja saada virkatuksi jotain :) ja suklaa katosi alta aikayksikön ;P.

Kiitos ihana Salainen Neuleystäväni!!!


Tämän päivän olen keräillyt hiukan pihlajanmarjoja ja pistänyt niitä hiukan naruun kuivumaan. Ajattelin tehdä tuolle meidän pikku tyttöselle 1-vuotis juhliin pihlajanmarja kaulakorun, niin ei sitten haittaa vaikka osa helmistä katoisikin tytön suuhun :). Niin se aika vaan menee, vastahan tuo syntyi ja nyt vajaan kuukauden päästä täyttää jo vuoden, pyhyyy...

201801.jpg

Pihlajanmarja askarteluni kuitenkin keskeytyivät kun 3v. poikani pisti pihasienen napaansa :/. Sieni oli ilmeisestikkin tällainen. Vielä ei ole mitään oireita ilmennyt ja syönnistä on aikaa jo reilu tunti, myrkytyskeskuksestakin sanoivat että ei tarvitse tehdä mitään... Toivottavasti päästiin säikähdyksellä!


Laskuri näyttää jo yli 700 kävijää, huh.
Ajattelin jatkaa arvontaan osallistumis aikaa ensi viikon keskiviikkoon, eli 4.10 saakka. Eli vieläkin saa osallistua hihkaisemalla kommentin.

Kiitoksia myös kaikille onnittelioille, kaipa tuo kuvaus täytyy muuttaa oikeaan ikään kanssa... tässä pikku hiljaa ;)